Nie masz konta? Zarejestruj się

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Ciamajdan po Cabańsku!!!!! Nowy przepis Magdy Gessler mówi,że Ciamajdan po Cabańsku przygotowuje się z buraków.Aby wydobyć pełnię aromatu trzeba dodać dużo czosnku i cebuli i podduszać na wolnym ogniu np.ze świeczek. Ci,którzy już próbowali,mówią.że danie jest ciężkostrawne lub wręcz niezjadliwe a smród utrzymuje się długo. Swoją drogą znamienne,że smakosze tego specjału często zwani ciamajdami lub koderastami przyszli go przyrządzać pod cabański sąd,znany z tego,że niedawno degustatorzy z CBA zabrali stąd kilku czołowych kucharzy i parę pudeł przepisów.Pewnie uważają ,że niesłusznie,może nawet zechcą ich odbić?Ponoć mieli banery z hasłami w stylu:"Żądamy legalizacji lewych faktur" itp...

Napisany przez Męczysław Nieznajomski, 21.07.2017 16:42

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.138.108.183 / ec2-3-138-108-183.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)